Σχετικά για εμάς

Η Hair Duty μετά απο 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο των Extension και της Ομορφιάς, δραστηριοποιείται στα μεγαλύτερα σαλονια οορφιάς και ειναι η μόνη πανελλαδικά που σας προμηθευεί με εξαιρετικής ποιότητας 12Α REMY INDIAN & RUSSIAN HAIR.

Με τα μαλλιά της Hair Duty οι στυλίστες κομμωτές μπορούν και δημιουργούν το απίστευτο, προσθέτουν όγκο και μήκος άμεσα. Συνδυάζοντας το ταλέντο τους, παρέχουμε από κοινού στο πελάτη την δυνατότητα να ζήσει το όνειρο με τις απίστευτες μεταμορφώσεις, με αόρατα extensions, και όλα αυτά απλά και γρήγορα.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τις επεκτάσεις μαλλιών συνώνυμο της αυτοεξυπηρέτησης και της ευεξίας, ένα ασφαλές εργαλείο ομορφιάς, που παράγεται με πλήρη σεβασμό των ηθικών αξιών που μας καθοδηγούν.

Ονειρευόμαστε να φέρουμε όλες τις γυναίκες, ειδικά εκείνες που αγαπούν τη φυσικότητα να ανακαλύψουν τον κόσμο των επεκτάσεων των μαλλιών και τελικά να πάρουν τα χτενίσματα που πάντα ήθελαν, προσαρμοσμένα στις προσωπικότητές τους: ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΣΑΣ.

Ονειρευόμαστε επίσης να αγκαλιάσουμε τους κομμωτές ως πρεσβευτές μεγάλου μήκους για να μεταφέρουμε την εμπιστοσύνη και τη συνειδητή ομορφιά που φέρουν οι επεκτάσεις μαλλιών μας.

Πριν μπουν οι δέσμες μαλλιών στον κύκλο παραγωγής, πρέπει να γίνουν Double Drawn, εξασφαλίζοντας το ίδιο πάχος από τη ρίζα έως την άκρη, και ως εκ τούτου χωρίζονται και ταιριάζουν ανάλογα με τα διαφορετικά μήκη. Στη συνέχεια, τα μαλλιά υποβάλλονται σε μια ειδική διαδικασία για να γίνουν Remy, ευθυγραμμίζοντας τη φυσική κατεύθυνση των επιδερμίδων και προστατεύοντας τα μαλλιά από ζημιές.

Αυτό είναι το κλειδί για τη διατήρηση της υγείας των επεκτάσεων μαλλιών και της ζωτικότητας των χρωμάτων. Τα σκέλη των μαλλιών διαφορετικών αποχρώσεων αναμιγνύονται εξειδικευμένα με το χέρι για να προσθέσουν βάθος στο χρώμα και να μιμηθούν τη φυσική εμφάνιση των μαλλιών των πελατών μας.

keyboard_arrow_up