ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ

ΛΟΥΣΙΜΟ & ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ
Βουρτσίστε προσεκτικά τα μαλλιά ξεμπερδεύοντας πρώτα τις άκρες χρησιμοποιώντας μια βούρτσα με αραιά δόντια. Βάλτε σε μία λεκάνη κρύο νερό και χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν της επιλογής σας. Βουτήξτε το ποστίς μέσα στο νερό και λούστε με απαλές καθοδικές κινήσεις από την ρίζα προς την άκρη. Αποφύγετε το μασάζ και τις κυκλικές κινήσεις για να μην μπερδευτεί. Στην συνέχεια ξεβγάλετε καλά και βάλτε μαλακτική κρέμα μόνο στις άκρες, αφήστε 5′. (επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές χρειαστεί)

Σκουπίστε μαλακά – ταμποναριστά με μία πετσέτα. Μην στύβετε και μην βουρτσίζετε τα μαλλιά όταν είναι βρεγμένα. Αφήστε το να στεγνώσει φυσικά, μακριά από οποιαδήποτε εστία θερμότητας. Όταν τα μαλλιά είναι απόλυτα στεγνά, ξεχωρίστε τις τούφες τους χρησιμοποιώντας μια βούρτσα της επιλογής σας. Προσοχή! Απαγορεύεται η χρήση ζεστού νερού, ατμού, ζεστών ρόλεϋ, ηλεκτρικού σίδερου καθώς και ισιωτικών μηχανημάτων (εξαιρούνται οι περούκες) Μην εφαρμόσετε στο ποστίς βαφή ή τεχνικές εργασίες, όπως περμανάντ κ.λπ. γιατί θα το καταστρέψετε.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ
– Εάν κάνετε καθημερινή χρήση, λούστε το ποστίς σας μία φορά την εβδομάδα.
– Κάθε δύο μήνες χρησιμοποιήστε σαμπουάν βαθύ καθαρισμού.
– Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα αναδόμησης μαλλιών καθώς και προϊόντα τύπου δύο σε ένα (σαμπουάν και μαλακτικό μαζί).
– Κατά τη διάρκεια του ύπνου το ποστίς πρέπει να αφαιρείται. Αν επιλέξετε να το φοράτε, πρέπει να γνωρίζετε ότι η τρίχα σταδιακά θα φθαρεί με αποτέλεσμα να μειωθεί η διάρκεια ζωής του.

keyboard_arrow_up