Επιστροφές-Αλλαγές

Επιστροφές-Αλλαγές

Αλλαγές  γίνονται δεκτές σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με την απόδειξη λιανικής πώλησης ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΩΝ 

Eιδική μνεία, ότι εν όψει της διάταξης του αρ. 3ιβ του ν. 2251/1994, επιστροφές και αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές και δε χωρεί υπαναχώρηση στα αγαθά τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή/και για λόγους υγιεινής, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά , σε εσώρουχα σετ, σκουλαρικια, αλυσίδες σώματος,   τρέσες με κλιπς, nano hair extension, micro hair extension και προϊόντα αποτρίχωσης.

Σε εξτενσιον-τρέσες (οι οποίες δεν είναι ραμμένες με κλιπ) συνθετικά μαλλιά, νυφικές τιάρες, τοπ κορσέδες, νυχτικιές μπορεί να γίνει αλλαγή και επιστροφή χρηματών ΜΌΝΟ εάν μας καλέσετε την ίδια μέρα παραλαβής και μας αποστείλετε το προϊόν την επόμενη μέρα), εάν τα προϊόντα δεν είναι στην αρχική τους κατάσταση όταν τα παραλάβουμε τότε  η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν θα προβεί σε αλλαγή και έχει το δικαίωμα να σας τα στείλει πίσω με δική σας χρέωση.

Επιστροφή χρήματων ή αλλαγή δεν πραγματοποιείται σε διάστημα μεγαλύτερο των 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής.

Εάν ένα αντικείμενο επιστραφεί σε εμάς από τον πελάτη ως ανεπιθύμητο δηλαδή ο πελάτης δεν παραλάβει την παραγγελία του, ο πελάτης πρέπει να πληρώσει για τα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που φθάσει ένα αντικείμενο ελλαττωματικό σε πελάτη, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 24 ωρών από τη στιγμή της παράδοσης τότε όλες οι χρεώσεις αποστολής για την επιστροφή και αντικατάσταση αναλαμβάνονται από εμάς.

Όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον αποσταλούν πίσω σε εμάς με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ.
Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα 12-15 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων στην εταιρία μας και τον έλεγχο της κατάστασής τους.
Η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε αρχικά και η συναλλαγή.
Αν γίνει με πιστωτική κάρτα η επιστροφή θα γίνει στην ίδια τράπεζα και οχι σε άλλο λογαριασμό.
Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.
Στην περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας πριν αναχωρήσει η παραγγελία και επιστροφής χρημάτων τότε το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να σας επιστραφούν τα χρήματα εξαρτάται από την τράπεζα σας και συνήθως είναι από 7-12 εργάσιμες μέρες.

Αν ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων θα του επιστραφούν τα χρήματα μείον τα μεταφορικά και μείον άλλα έξοδα που έχουν προκύψει (όπως κρατήσεις από την συναλλαγή μέσω χρεωστικών καρτών ή κόστος συσκευασίας).

Σε προϊόντα που χρειάζονται ειδική παραγγελία (όπως τρέσες ραμμένες με κλίπς, nano hair extension, micro hair extension) καταβάλλεται προκαταβολή η οποία δεν επιστρέφεται σε ακύρωση (αυτό συμβαίνει γιατί η εταιρεία εχει δαπανήσει εξτρά για να κατασκευαστεί το προϊόν) .

Τα μεταφορικά και το κόστος αντικαταβολής θα αφαιρεθούν και στην περίπτωση που το προϊόν ήταν σε προσφορά με δωρεάν μεταφορικά. Αυτό συμβαίνει γιατί η εταιρεία έχει πληρώσει τα μεταφορικά για την αποστολή του προϊόντος απλά δεν τα έχει χρεώσει στον πελάτη όταν η συναλλαγή είναι επιτυχής.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος  θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2317002888 ή να αποστείλετε email στο: info@hairduty.gr

Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι:

HAIRDUTY COMPANY
Βασιλίσσης Όλγας 120, Θεσσαλονίκη.
ΤΚ: 54645
2317 002888

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ 
Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Τοποθετείται μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό για επιστροφή. Αποστέλλεται το δέμα μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ, υπόψιν τμήματος επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε πως τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη και το ποσό είναι στα 2,50€.

θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληρεί της προϋποθέσεις επιστροφής θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Ακύρωση μίας παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο εντός της ημέρας της παραγγελίας σας για να μπορέσουμε προβούμε σε ακύρωση και να μην στείλουμε το  πακέτο και αφού επικοινωνήσετε άμεσα στο 2317002888  , δίνοντας μας τα στοιχεία της παραγγελίας, όπως όνομα τηλέφωνο και αριθμό παραγγελίας.

Σε περίπτωση μή έγκυρης ακύρωσης ή μη παραλαβής της παραγγελίας σας , η εταιρία έχει το δικαίωμα να ζητήσει να καταβληθεί σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της το κόστος των μεταφορικών και το κόστος της συσκευασίας της παραγγελίας σας.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

Η επιστροφή ελλαττωματικού προϊόντος γίνεται αποδεκτή μόνο εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας σε διάστημα 24 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος στο 2317 002888 ή μέσω email στο info@hairduty.gr. Μόλις το προϊόν φτάσει στη εταιρία ελέγχεται για να διαπιστωθεί αν είναι όντως ελαττωματικό. Αν είναι γίνεται αντικατάσταση και ο πελάτης δεν χρεώνεται τίποτα.

Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελλαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο info@hairduty.gr φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας.
Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος σύν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.
Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.
Στην περίπτωση που το προϊόν δεν χαρακτηριστεί ελαττωματικό, επιστρέφεται στον πελάτη με επιβάρυνση του μεταφορικού κόστους.

* ΤΑ ΣΕΤ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ 

keyboard_arrow_up