Επιστροφές-Ακυρώσεις

  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. Επιστροφές-Ακυρώσεις

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αλλαγές και επιστροφές χρημάτων γίνονται δεκτές σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών.

Όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον η συσκευασία είναι άθικτη. Στην περίπτωση ανοιγμένης συσκευασίας, για λόγους ασφαλείας και προστασίας του πολίτη, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή και το προϊόν επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση δική του.

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων στην εταιρία μας και τον έλεγχο της κατάστασής τους.
Η επιστροφή χρημάτων θα γινεται με τον ιδιο τροπο που εγινε αρχικα και η συναλλαγή.
αν γίνει με πιστωτική κάρτα η επιστροφή θα γινει στην ιδια τράπεζα και οχι σε αλλο λογαριασμό.

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Αν ο πελάτης επιθύμει επιστροφή χρημάτων θα του επιστραφούν τα χρήματα μείον τα μεταφορικά και μείον άλλα έξοδα που έχουν προκύψει (οπως κρατήσεις απο την συνναλαγή μεσω χρεωστικών καρτων ή paypal ή κόστος συσκευασίας).

Σε προιόντα που χρειάζονται ειδική παραγγελία (οπως τρέσες ραμμένες με κλίπς, nano hair extenison, micro hair extension) καταβάλεται προκαταβολή οποία δεν επιστρέφεται σε ακύρωση (αυτό συμβαίνει γιατι η εται΄ρια εχει δαπανήσει εξτρα για να κατασκευαστεί το προιόν) .

Τα μεταφορικά και το κόστος αντικαταβολής θα αφαιρεθούν και στην περίπτωση που το προιόν ήταν σε προσφορά με δωρεάν μεταφορικά.

Αυτό συμβαίνει γιατί η έταιρια έχει πληρώσει τα μεταφορικά για την αποστολή του προιοντός απλά δεν τα έχει χρεώσει στον πελάτη όταν η συναλλαγή είναι επιτυχής.

Πριν την επιστροφή του προιόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 812934 ή να αποστείλετε email στο: info@hairduty.gr

Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προιόντα είναι:

HAIRDUTY COMPANY
Πέτρου Συνδικα 4,Θεσσαλονίκη.
54645
2310 812934

Διαδικασία επιστροφής πακέτου.
Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Τοποθετείται μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα εφόσον το προιόν κριθεί ικάνο για επιστροφή. Αποστέλεται το δέμα μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν τμήματος επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε πως τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.

-θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση που το προιόν δεν πληρεί της προυποθέσεις επιστροφής θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Ακύρωση μίας παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο εντός της ημέρας της παραγγελίας σας μέχρι της 15:30μμ και αφού επικοινωνήσετε άμεσα στο 2310 812934  , δίνοντας μας τα στοιχεία της παραγγελίας, όπως όνομα και αριθμό παραγγελίας.

Σε περίπτωση μή εγκυρης ακύρωσης ή μη παραλαβής της παραγγελίας σας , η εταίρια εχει το δικαίωμα να ζητήσει να καταβληθεί σε εναν απο τους τραπεζικούς λογαριασμούς της το κόστος των μεταφορικών και το κόστος της συσκευασίας της παραγγελίας σας.

Εξαιρέσεις επιστρεφομενών ειδών

Eιδική μνεία, ότι εν όψει της διάταξης του αρ. 3ιβ του ν. 2251/1994, επιστροφές και αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές και δε χωρεί υπαναχώρηση στα αγαθά τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή/και για λόγους υγιεινής, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικα ,σε εσώρουχα, σκουλαρίκια, σαμπουάν, μάσκες μαλλιών, καλλυντικά, βούρτσες, τρέσες και εξτενσιονς, συνθετικά μαλλια και προϊόντα αποτρίχωσης. Δεν χωρεί υπαναχώρηση σε προϊόντα εφοσον εχει προηγηθεί διάστημα μεγαλυτερο των 14 ημερολογιακών ημερών απο την ημέρα παραλαβής.

Εάν ένα αντικείμενο επιστραφεί σε εμάς από τον πελάτη ως ανεπιθύμητο δηλαδή ο πελάτης δεν παραλάβει την παραγγελία του, ο πελάτης πρέπει να πληρώσει για τα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που φθάσει ένα αντικείμενο ελλατωματικό σε πελάτη, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 24 ωρών από τη στιγμή της παράδοσης τότε όλες οι χρεώσεις αποστολής για την επιστροφή σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνονται από εμάς, αλλά μπορείτε να ανταλλάξετε το προϊόν σας μόνο με το ίδιο αντικείμενο.

Αναίτια Επιστροφή Προϊόντος
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να αλλάξει τα προϊόντα που αγόρασε εντός δεκατεσσάρων (14)ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης χρεώνεται με το αναφερόμενο κόστος επιστροφής.

Επιστροφή ελαττωματικών προιόντων

Η επιστροφή των προιοντών τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά θα γίνει αποδεκτή εντός επτά ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Ταυτόχρονα θα πρέπει το προιόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, στη αρχική του συσκευασία.

Μόλις το προιόν φτάσει στη εταιρία ελέγχεται για να διαπιστώθει αν είναι όντως ελαττωματικό. Αν είναι γίνεται αντικατάσταση και ο πελάτης δεν χρεώνεται τιποτα.

Αν το προιον δεν είναι ελαττωματικό τότε το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.

 Σε περίπτωση που τα προιόντα θα επιστέψουν κατεστραμένα  η εταιρια εχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση απο τον πελάτη.

 

Μενού